Skip to main content

GRATIS (Stief)grootouders dialoogtafel


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Thema “(Stief)kleinkinderen”. Als grootouders kun je vaak moeite hebben met stiefkleinkinderen. Hoe ga je om met die nieuwe status? En wat doe je als grootouders als je eigenlijk niets voelt voor die stiefkleinkinderen? Praat je erover of hou je het stil? En durf je je te hechten aan kinderen die ook weer zomaar kunnen verdwijnen door het ontbreken van een bloedband?

Voor wie? Alle (stief)grootouders die o.a. hun hart willen luchten, ervaringen willen delen of van anderen willen leren hoe zij deze rol vervullen. Stiefpunt vindt dat (stief)grootouders belangrijk en steunend kunnen zijn, met name voor (stief)kinderen die een (v)echtscheiding meemaken. Om die reden wil Stiefpunt een brugfunctie vervullen om partijen met elkaar te verbinden. Dit alles om te voorkomen dat kinderen in ‘spagaat’ raken én het besef meegeven dat kinderen niet van elastiek zijn.

Kosten: Gratis

Op inschrijving en het maximaal aantal deelnemers is 12. Bij meer aanmeldingen worden er meer bijeenkomsten georganiseerd. Schrijf je hier in >