Skip to main content

Stiefmoeders om de tafel


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 02 juli 2019


Tijd om andere stiefmoeders te ontmoeten en te horen hoe zij hun rol op hebben gepakt en waar zij al een slag in hebben geslagen of nog mee worstelen? Een moment om van elkaar te leren en gewoon fijn om met gelijkgestemden je verhaal te delen, zonder oordeel van anderen? Ongedwongen praten over de meest uiteenlopende, soms lastige, kwesties zoals ex-partners, stiefkinderen, rouw, onbegrip van de omgeving, bang dat je weer uit elkaar gaat, de ingewikkeldheid van een stiefgezinssysteem?

Dan is een “Stiefmoeders om de tafel” bijeenkomst zeker iets voor jou! Elke maand een nieuw thema waarop we ons richten.

Elke eerste dinsdag van de maand
Stiefpunt organiseert elke maand een bijeenkomst, steeds op de eerste dinsdag van de maand. Data 2019: 4 juni en 2 juli. NIEUW: Vanaf september wordt er nog een avond georganiseerd namelijk elke 1e donderdag van de maand. Nieuwe datums vanaf september volgen nog voor deze dagen.

Van 19:30-21:00 ben je van harte welkom! Thee, koffie en wat lekkers staan dan voor je klaar!

Investering
Deelname aan een avond kost € 20 per persoon. Ben je van plan om vaker te komen dan kun je een Strippenkaart kopen, zodat je met korting aan alle thema-avonden deel kunt nemen!

Schrijf je hier in >